WIJ ONDERVINDEN DE LAATSTE DAGEN WAT PROBLEMEN MET ONDERSTAAND FORMULIER.
Indien u niet meteen antwoord ontvangt, alvast onze excuses. We lossen dit zo snel mogelijk op. 
U kan uw bestelling ook altijd via mail doorsturen naar naturann@hotmail.com

Onze excuses voor het ongemak. 

___________________________________________________________________

Hoe moet je een bestelling plaatsen?

Onderaan deze pagina kan u een formulier vinden, hier kan u uw gegevens doorgeven. Onze beschikbare producten zijn te vinden bij de pagina Producten.
In het onderstaande formulier kan u uw bestelling doorgeven door dit in het voorbestemde vak in te geven. Ook kan u een Word-document of PDF uploaden in het formulier.

VERKOOPSVOORWAARDEN

  1. De prijzen kunnen schommelen onder invloed van de wereldmarkt en verkoops-voorwaarden binden ons niet voor volgende orders.
  2. De bestellingen dienen tijdig doorgegeven te worden. Een bestelling die verzonden dient te worden moet op voorhand betaald worden. Indien factuur gewenst dienen de eerste twee bestellingen contant betaald te worden en nadien binnen de acht dagen na levering door storting van het verschuldigd bedrag op bankrekening Fortis
  3. Alle goederen blijven ons eigendom tot volledige betaling.
  4. De goederen worden steeds met een verzekerde zending verzonden. Bij beschadiging of tekort dient de koper ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen.
  5. De verkoper is niet verantwoordelijk voor de verborgen gebreken van de koopwaar. Ieder vastgesteld gebrek bij levering kan niet verder reiken dan het gewoon vervangen van de geleverde waren.
  6. Bij gebrek aan betaling binnen de wettelijke termijn (30 dagen) is er een interest van 15% verschuldigd vanaf de verzendingsdatum.
  7. Alle gevallen van overmacht verlenen ons het recht de bestelling te vernietigen of de uitvoering ervan te verdagen.
  8. Wij hebben slechts een beperkte voorraad. Gelieve hiermede rekening te houden. Wij doen het nodige om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u te krijgen.

Verpakking

In de winkel gebruiken wij zowel glazen als plastieken verpakkingen.

Voor verzendingen gebruiken wij voornamelijk PET (plastieken) verpakkingen (behoudens expliciet verzoek) aangezien dit minder weegt dan glas en niet breekt. Om de afvalberg te verkleinen kunnen glazen flessen opnieuw gevuld worden.

 

Bestelling
Max file size is 150 MB.