Naturann is een natuurzaak gespecialiseerd in aromatherapie en natuurlijke verzorgingsproducten. Voor iedereen die geïnteresseerd is in groener leven is Naturann een ideale winkel om te bezoeken.

Ons gamma richt zich op de echte doe-het-zelvers, die graag zelf hun eigen verzorgingsproducten of poetsproducten maken, want bij ons kan u alles van grondstoffen, essentiële oliën, … tot verpakking voor uw zelfgemaakte product vinden.
Mensen die het toch wel makkelijker vinden om een kant-en-klaar product te kopen, wij hebben verschillende merken van verzorgingsproducten in ons aanbod, zoals bijvoorbeeld Weleda, La Douce Nature, Zarqa, Cîme, etc.
Buiten verzorgingsproducten hebben wij ook voedingssupplementen, Bachbloesems, Gemmotherapie,…
Om gezelligheid in uw huis te garanderen hebben wij ook sfeerlampen, wierook, edelstenen, aromaverstuivers, boeken, enzovoort.

U kan bij Naturann ook workshops volgen om meer te leren over natuurlijke verzorgingsproducten en aromatherapie.

Ann Dellaert

Mijn naam is Ann Dellaert. Ik ben geboren in Schoten op 09.06.1964. Na mijn opleiding van medische secretaresse ben ik beginnen werken bij een gerechtsexpert en dat gedurende ongeveer 13 jaar. Een achttal jaar ben ik thuis gebleven voor de opvoeding van mijn dochters. In 2005 ben ik terug beginnen werken op zelfstandige basis enerzijds als medische secretaresse bij een gerechtsexpert en als bediende in een boekhoudkantoor.

Aangezien ik zelf meer en meer begon te reageren op allerlei verzorgingsproducten met chemische ingrediënten en ik enorm gevoelig was aan geuren ben ik op zoek gegaan naar gezonde verzorgingsproducten en gezonde geuren. Zo heb ik kennis gemaakt met de aromatherapie en heb ik verschillende cursussen gevolgd van o.a. aromatherapie, bereiden van natuurlijke verzorgingsproducten, Bachbloesems, Bouchardon boomoliën, kruidenadviezen,… tot op heden blijf ik mij verder verdiepen in de aromatherapie.

In 2009 heb ik Naturann opgericht, een kleine winkel in mijn huis met natuurlijke verzorgingsproducten.

In 2010 kreeg ik de kans om de speciaalzaak aromatherapie De Natuurbalans van Greet Van den Eede over te nemen.