nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Breng je emoties in balans met essentiële oliën

Thorsten Weiss

€ 20,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
 

Álle emoties hebben effect op lichaam en geest - zowel de prettige emoties als de minder fijne, en zowel de emoties die je doorvoelt als die je onderdrukt. Emoties die niet tot uitdrukking worden gebracht, werken als tikkende tijdbommen: het zijn de bronnen van onbehagen en ziekte. Om gezond te zijn is het dus van belang om emotioneel in evenwicht te zijn.
Essentiële oliën kunnen helpen dit emotionele evenwicht te herstellen of te bewaren. Ze werken - via het zenuwstelsel en de bloedbaan - in op de psyche, de organen en het gehele lichaamssysteem, en zetten daarmee een krachtig genezingsproces in gang. De geurmoleculen stimuleren een nieuw positief zelfbeeld en helpen bij het integreren ervan in het onderbewustzijn.
Dit boek geeft de eigenschappen van 43 speciale essentiële oliën en laat zien hoe je die veilig kunt gebruiken. Je zult je sterker, helderder van geest en vrijer gaan voelen.

Thorsten Weiss is een succesvol schrijver en expert op het gebied van zelfheling en voedingsbewustzijn. Bij zijn coaching voor persoonlijke groei zijn de essentiële oliën niet meer weg te denken. Thorsten geeft regelmatig workshops.

ISBN
9789460151484
Auteur
Thorsten Weiss
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Akasha
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.