Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Cologem bio - darmcomfort complex - 50 ml
Cologem bio - darmcomfort complex - 50 ml
€ 26,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
COLOGEM:
Het lekkendedarmsymdroom veroorzaakt talrijke voedselintoleranties. Stress, een door de vervuiling verstoorde darmflora en onevenwichtige voeding zijn de belangrijkste oorzaken hiervan. Rozemarijn herstelt de intestinale barrière intestinale en beschermt het slijmvlies. Zilverspar, rijk aan quercetine, helpt het immunitaire systeem te versterken. De synergie tussen vijgenboom en kalmoes werkt op het centrale zenuwstelsel dat de spijsvertering coördineert. De antioxidante werking van curcuma beschermt het darmslijmvlies. Propolis en kleine galant dragen bij tot het evenwicht van de darmflora. COLOGEM is een unieke oplossing en hulp om de intestinale barrière te herstellen.

Ingrediënten
Jonge bladeren van rozemarijn, jonge scheuten van zilverspar, knoppen van vijgenboom, wortelstok van kalmoes, curcuma en kleine galant en moedertinctuur van propolis.

Gebruiksaanwijzing
Algemeen : 5 tot 10 druppels ‘s morgens op een nuchtere maag. Acute gevallen : 5 druppels, 3 maal per dag buiten de maaltijden. Zwangere vrouwen : de dosis aanpassen. Kinderen : 1 druppel per levensjaar.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies