Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Neusspray - Verlicht een verstopte neus - BIO
Neusspray - Verlicht een verstopte neus - BIO
€ 10,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Neusspray - Verlicht een verstopte neus: 
Ontzwellende hypertonische oplossing voor verstuiving in de neus. De Aromaforce neusspray is een hypertonische oplossing met 100 % biologische essentiële oliën. De essentiële oliën van mandravasarotra, zwarte spar, eucalyptus radiata en geranium zijn gekend om hun zuiverende, verfrissende en verzachtende eigenschappen. Dit product wordt gebruikt bij de symptomatische behandeling van neusverstopping, bijvoorbeeld bij rhinitis en rinofaryngitis. Het ontstopt en zuivert de neus door het slijm te verwijderen dat de bron is van bacteriële besmetting en door tegelijk uitdroging van het slijmvlies te vermijden. Het geeft een gevoel van frisheid dankzij de aanwezigheid van essentiële oliën. Aromaforce neusspray leidt niet tot gewenning. Geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding. CE - dispositif-medical Dit product is een geneesmiddel. Als u meer informatie en advies wenst, kunt u zich tot uw apotheker wenden. Als de symptomen meer dan 10 dagen blijven bestaan, raadpleeg dan uw arts.

Ingrediënten:
Mandravasarotra*, Zwarte spar*, Eucalyptus radiata*, Zonneroosje*, Gewone mirtel*, Rozengeranium*. Verrijkt met propolis.

Gebruiksaanwijzing:

• Verstuiving in de neus 
• Volwassenen, jongeren (> 12 jaar), bij zwangerschap en borstvoeding : Eerst de neus snuiten, 1 tot 4 verstuivingen in elk neusgat, 1 tot 5 keer per dag. 
• Kinderen van 5 tot 12 jaar : Eerst de neus snuiten, daarna 1 tot 2 keer verstuiven in elk neusgat, 1 tot 5 keer per dag. 
• Kinderen van 3 tot 6 jaar : Eerst de neus snuiten, 1 verstuiving per neusgat, 1 tot 5 keer per dag. 
• Als de symptomen na 10 dagen nog niet verdwenen zijn, uw arts raadplegen. 
• Overdosering : Als u te veel Aromaforce neusspray heeft gebruikt, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies