Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Oleocaps 3 - Spijsverteringscomfort
Oleocaps 3 - Spijsverteringscomfort
€ 14,80
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Oleocaps 3 - Spijsverteringscomfort: voor een goede werking van de spijsvertering

De moderne mens zit elke dag in een grote maalstroom: stress, werk, gezin, vrije tijd... Hij rent zichzelf voorbij! Deze manier van leven "op maximale snelheid" brengt slechte eetgewoontes met zich mee: we eten snel, te vet, onvenwichtig, zittend voor een beeldscherm zonder een pauze te nemen om het eten te verteren, .... met als gevolg: spijsverteringsproblemen, maagklachten, misselijkheid, een opgezette buik... Oléocaps+ 3 BIO capsules op basis van essentiële oliën van Pepermunt, Kardemom, Gember, Chinese Kaneel, Karwijzaad en Citroen helpen bij spijsverteringsproblemen maar ook om de gevolgen van zware maaltijden en reisziekte te voorkomen.

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*:Gember, Pepermunt, Chinese kaneelboom, Citroen, Kardemom, Karwij + 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Gebruiksaanwijzing:
Inslikken met een beetje water. 
1 à 3 capsules per dag bij de maaltijd, gedurende de gevoelige periode.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies