Oleocaps 6 - synergie van essentiële oliën voor bloedsomloop (12/2024)

Oleocaps 6 - synergie van essentiële oliën voor bloedsomloop  (12/2024)
18,15
Prijs per stuk
Voorraad:5
Standaard levertijd 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Oleocaps 6 - Bloedsomloop: voor een lichter gevoel in de benen. 

Het gevoel van zware benen is alom bekend en niet prettig: we zitten te veel, bewegen te weinig, staan te veel, ons voedsel is te rijk, de zomers zijn warm..., al deze factoren zorgen voor een minder goede bloedsomloop, met name in de benen; zowel vrouwen als mannen, jong en oud hebben hier last van en zijn op zoek naar een oplossing hiervoor. Oléocaps+ 6 BIO capsules bevatten essentiële oliën van Rozemarijn, Jeneverbes, Pijnboompitten, Gember en Citroen voor een betere bloedsomloop en bieden verlichting bij zware benen en vermoeide voeten.

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*:Rozemarijn, Jeneverbes, Citroen, Gember, Grove den + 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Gebruiksaanwijzing:
Inslikken met een beetje water. 
1 à 3 capsules per dag, gedurende de gevoelige periode.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Niet gebruiken bij nierfalen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.

 

>>> VIND HIER EEN VERKOOPPUNT
BIJ U IN DE BUURT

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving