Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Oleocaps 7 - Ontspanning
Oleocaps 7 - Ontspanning
€ 14,80
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Oleocaps 7 - Ontspanning: om het mentaal welzijn te stimuleren en een herstellende slaap te behouden.

In ons druk levensritme, voelen we ons vaak gestrest en overweldigd! Hoe omgaan met deze stress en spanning, zowel fysiek als mentaal, die vaak invloed heeft op de kwaliteit van onze slaap? Oléocaps+ 7 BIO bevat essentiële oliën van Mandarijn, Echte Lavendel en Karwij om ontspanning te bevorderen en dus ook om een herstellende slaap voor te bereiden. Er is niets beters als bondgenoot om onze drukke dagen rustiger aan te pakken en de dagelijkse beslommeringen in de best mogelijke omstandigheden te beheren.

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*:Mandarijn, Echte Lavendel, Echte karwij 
+ 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Gebruiksaanwijzing:
Inslikken met een beetje water. 
Om de slaap te bevorderen: 2 capsules ‘s avonds; Rustgevend bij stress van voorbijgaande aard: 1 à 3 capsules per dag tijdens de maaltijd.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken bij kinderen en adolescenten jonger dan 18 jaar.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies