Oleocaps 8 - synergie essentiële oliën voor drainage - verkoopdatum 12/23 - minstens 9 maanden langer houdbaar

Oleocaps 8 - synergie essentiële oliën voor drainage - verkoopdatum 12/23 - minstens 9 maanden langer houdbaar
18,15 incl. btw
14,95
Prijs per stuk
Voorraad:5
Standaard levertijd 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Oleocaps 8 - Drainage: om het organisme te zuiveren en verwijdering van toxines te stimuleren

We ondervinden het dagelijks en niemand ontkomt eraan: we leven allemaal in een omgeving waarin vele elementen het functioneren van ons lichaam uit balans kunnen brengen. Tabak, stress, chemische producten, medicijnen, luchtvervuiling... dit alles vormt een bron van afvalstoffen uit de stofwisseling die onze biologische reinigingssystemen, ook wel 'uitscheidingsorganen' genoemd, steeds meer verzadigen. Hoe kunnen we deze systemen helpen om de afvalstoffen beter uit ons lichaam te laten verwijderen? De essentiële oliën van Gember, Kardemom, Citroen, Pepermunt, Kruidnagelboon en Mandarijn in de Oléocaps+ 8 BIO capsules helpen ons lichaam om zich te reinigen en er de opgestapelde gifstoffen te verwijderen.

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*:Pepermunt, Citroen, Gember, Kardemom, Mandarijn, Jeneverbes + 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Gebruiksaanwijzing:
Inslikken met een beetje water. 
1 capsule ‘s morgens en ‘s avonds bij de maaltijd, gedurende 14 dagen- herhaal de kuur volgens noodzaak, 2 tot 4 keer per jaar (vooral in de lente en in de herfst).

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Niet gebruiken bij nierfalen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving