nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Praktische gids over aromatherapie: de verstuiving
Praktische gids over aromatherapie: de verstuiving

door Dominique Baudoux en Rita Van Parys. De 32 favoriete essentiële oliën in 62 formules, om te verstuiven en in te ademen.

€ 19,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
 

De 32 favoriete essentiële oliën in 62 formules, om te verstuiven en in te ademen.

In dit boek dat aan verstuiving is gewijd, begeledit de auteur ons bij de ontdekking van de beste essentiële oliën om te verstuiven en in te ademen. De aromatische essences, die alleen of in subtiele synergiëen worden gebruikt, zijn waardevolle bondgenoten in de strijd tegen zenuwaandoeningen en stress, maar ook binnen een lange lijst van dagelijkse kwaaltjes. 
In dit boek leert u niet alleen de magie van de kracht van de geuren kennen, maar ook de aromatische planten en welke waardevolle effecten die op ons kunnen hebben. 
Kind, jonge ouder, volwassenen of oudere, we hebben allemaal veel te winnen door de essentiële oliPeb met precisie en plezier in onze leefruimten te gebruiken. 

Dominique Baudoux is apotheker en aromatoloog. Hij wordt wereldwijd geroemd om zijn talrijke boeken over aromatherapie. 

Rita Van Parys is reeds 20 jaar apotheker. Aromatherapie is haar grote passie. Naast haar dagdagelijkse taak als apotheker heeft ze de aromatherapie bestudeerd. Ze zag de vele mogelijke toepassingen in de praktijk en dit stimuleerde haar om door te gaan. 

ISBN
9782960135015
Auteur
Dominique Baudoux en Rita Van Parys
Kaft
Paperback
Uitgeverij
J.O.M.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.