filter_list

Filter

Dr.-Bronners

Dr. Bronner's is wereldwijd bekend om zijn eenvoudige, pure formules van plantaardige zepen. Ze staan synomien voor magische zepen.

Dr. Bronner's is geboren in 1908 in een Joodse familie die reeds zeep maakte sinds 1858. Emanuel Bronner was de 3de generatie die binnen de toenmalige gilde gecertificeerd was als Meesterzeepmaker. In 1929 bracht hij zijn formules voor kwalitatief hoge zepen (vloeibaar en stukken) naar Amerika. In 1948 nam de huidige vorm van Dr. Bronner’s magische zepen aan.

Dr. Bronner's 100% biologische en Fairtrade zeep en verzorgingsproducten. De puur natuurlijke zeep van Dr. Bronner wordt met liefde gemaakt van volledig biologische en extra vierge olijfolie, kokosolie, jojoba-olie en hennepolie, met pure essentiële oliën. Deze plantaardige zeep reinigt effectief en niet-agressief en het geeft een heerlijk schuim dat de huid herstelt, verfrist en zijdezacht maakt. Dr. Bronner's zeep en verzorgingsproducten zijn dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid, kinderen en baby's en mensen met een huidallergie.
 

Bezig met laden...
visibility

Almond Vloeibare Zeep 475 ml - Dr. Bronner's

Vloeibare zeep met amandel van Dr. Bronner's.

17,85

visibility

Citrus Vloeibare Zeep 475 ml - Dr. Bronner's

Vloeibare zeep met citroen, limoen en sinaasappel van Dr. Bronner's.

17,85

visibility

Lavendel Vloeibare Zeep 475 ml - Dr. Bronner's

Vloeibare zeep met lavendel van Dr. Bronner's.

17,85

visibility

Peppermint Vloeibare Zeep 475 ml - Dr. Bronner's

Vloeibare zeep met pepermunt van Dr. Bronner's.

17,85


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies