nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.


Naturann is een natuurzaak gespecialiseerd in aromatherapie en natuurlijke verzorgingsproducten. Voor iedereen die geïnteresseerd is in groener leven is Naturann een ideale winkel om te bezoeken.

Ons gamma richt zich op de echte doe-het-zelvers, die graag zelf hun eigen verzorgingsproducten of poetsproducten maken, want bij ons kan u alles van grondstoffen, essentiële oliën, … tot verpakking voor uw zelfgemaakte product vinden.
Mensen die het toch wel makkelijker vinden om een kant-en-klaar product te kopen, wij hebben verschillende merken van verzorgingsproducten in ons aanbod, zoals bijvoorbeeld Weleda, La Douce Nature, Zarqa, Cîme, etc.
Buiten verzorgingsproducten hebben wij ook voedingssupplementen, Bachbloesems, Gemmotherapie,…
Om gezelligheid in uw huis te garanderen hebben wij ook sfeerlampen, wierook, edelstenen, aromaverstuivers, boeken, enzovoort.

U kan bij Naturann ook workshops volgen om meer te leren over natuurlijke verzorgingsproducten en aromatherapie.

 

Ann Dellaert

Mijn naam is Ann Dellaert. Ik ben geboren in Schoten op 09.06.1964. Na mijn opleiding van medische secretaresse ben ik beginnen werken bij een gerechtsexpert en dat gedurende ongeveer 13 jaar. Een achttal jaar ben ik thuis gebleven voor de opvoeding van mijn dochters. In 2005 ben ik terug beginnen werken op zelfstandige basis enerzijds als medische secretaresse bij een gerechtsexpert en als bediende in een boekhoudkantoor.

Van jongsaf ben ik een geïnteresseerd in de natuur en al het mooie dat zij te bieden heeft. 

Aangezien ik zelf meer en meer begon te reageren op allerlei verzorgingsproducten met chemische ingrediënten en ik enorm gevoelig was aan geuren ben ik op zoek gegaan naar gezonde verzorgingsproducten en gezonde geuren.
Zo heb ik kennis gemaakt met de aromatherapie en heb ik verschillende cursussen gevolgd van o.a. aromatherapie, bereiden van natuurlijke verzorgingsproducten, Bachbloesems, Bouchardon boomoliën, kruidenadviezen,… tot op heden blijf ik mij verder verdiepen in de aromatherapie en de gemmotherapie.

In 2009 heb ik Naturann opgericht, een speciaalzaak aromatherapie bij mij thuis met natuurlijke verzorgingsproducten en allerlei grondstoffen voor herboristen en de doe het zelvers onder ons.

In 2010 kreeg ik de kans om de speciaalzaak aromatherapie De Natuurbalans van Greet Van den Eede over te nemen.

In 2019 bestaan wij dus 10 jaar en dit vraagt om een nieuwe website en webshop. Ook in de winkel zullen allerhande veranderingen plaatsvinden. Nieuwsgierig? Kom dan gerust een kijkje nemen. 

 

Gevolgde opleidingen

  • Aromatherapie bij Greetje Van den Eede van De Natuurbalans
  • Kruidenadviezen bij de Europese Academie
  • Bachbloesems bij De Walnoot
  • Verdieping in de aromatherapie - jaaropleiding bij het Oost West Centrum
  • Werken met biosensor bij Esther Van Blijdesteyn
  • Opleiding energetisch therapeut bij Esther Van Blijdesteyn
  • Verschillende dagopleidingen bij Pranarôm 
  • Hydrolatentherapie bij Veerle Waterschoot
       ... en er zullen nog vele opleidingen volgen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.