Gember - Zingiber officinale - 5 ml

Gember - Zingiber officinale - 5 ml Gember - Zingiber officinale - 5 ml
9,30
Prijs per stuk
Voorraad:4
Standaard levertijd 1 week

Productomschrijving

Gember - Zingiber officinale - 5 ml
Aromatische moleculen
: Bisaboleen, zingibereen 
Gedistilleerd deel: wortel

De wortelstok van gember wordt reeds meer dan 6000 jaar gebruikt in India en China voor het behandelen van maagproblemen, diarree en misselijkheid, maar ook voor zijn culinaire doeleinden. Op het ogenblik hebben meerdere dubbelblinde testen met placebo de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van gember aangetoond voor het behandelen van zwangerschaps- en postoperatieve misselijkheid. De «E-commissie» voor de fytotherapie erkent het medicinaal gebruik van de wortelstok van gember om spijsverteringsproblemen te behandelen en misselijkheid ten gevolge van reisziekte te voorkomen.

Tips & advies:

Om de darmtransit te verbeteren : meng 3 druppels CGEO Gember + 3 druppels CGEO Exotische basilicum en neem 2 druppels van dit mengsel in een beetje honing, 's morgens en 's avonds.

Voorzorgsmaatregelen:

• Huidirritatie mogelijk (dermocaustisch) bij onvermengd gebruik. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving