Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Geranium rozen cv Bourbon - Pelargonium graveolens - 10 ml
Geranium rozen cv Bourbon - Pelargonium graveolens - 10 ml
€ 14,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Aromatische moleculen: Citronnellol, geraniol 
Gedistilleerd deel: blad

De geranium is afkomstig uit Zuid-Afrika (moederplant = pelargonium graveolens) en werd veel gekruist wat cultivars opevert in Egypte, China en Réunion. De term "Bourbon" betekent "eilanden": de cultivar "bourbon" is afkomstig van de Indische Oceaan (Réunion) maar ook van Madagaskar waar de bodem geschikt is voor de groei. de oogst vindt plaats bij het begin van de bloei. Ze heeft de voorkeur aan de heuvels in de kustgebieden en aan zandduinen in volle zon.

Tips & advies:

2 druppels CGEO Geranium CV bourbon + 2 druppels CGEO Italiaanse strobloem + 2 druppels CGEO Zonneroosje + 4 druppels Argan PO aan te brengen op een recente striem met knijpende bewegingen inmasseren, 3 keer per dag tot verbetering. 

Let op: niet tijdens de zwangerschap.

Voorzorgsmaatregelen:

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies