Wortel - Daucus carota - BIO

Wortel - Daucus carota - BIO
6,25
Prijs per stuk

Productomschrijving

Wortel - Daucus carota: 
Een gevitamineerd maceraat voor een bruine huid! Deze mooi oranje olie trekt snel in de huid in en is een ideaal schoonheidsproduct om de huid voor te bereiden op het zonnen en om de teint op te vrolijken. 
Het is het befaamde bètacaroteen dat het oliemaceraat haar mooie kleur geeft. Het is een actieve olie, maar wel een die iedereen goed verdraagt, zelfs mensen met een vette huid. Ze wordt gebruikt ter voorbereiding op de zon, of het hele jaar door voor een schitterende teint die geen gelijke kent. 

Samenstelling:
Vetzurensamenstelling afhankelijk van de olie gebruikt voor de maceratie. Luteïne en veel bètacaroteen, antioxidanten "die u er stralend doet uitzien".

Tips & advies:
Bruinen (bruinend effect): Masseer dagelijks na het wassen enkele druppels van het mengsel bestaande uit 20 ml Muskusroos PO + 30 ml Wortel PO. Goed uitspreiden en wachten tot het volledig is ingetrokken vooraleer zich aan te kleden.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Rijk aan vitamine. Ondersteunt onze natuurlijke afweersysteem en bestrijdt de vorming van vrije radikalen. 

Cosmetisch gebruik : Voedt en beschermt doffe, grauwe huid.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving