Jojoba jasmijn - 10 ml Oshadi - bio

Jojoba jasmijn  - 10 ml Oshadi - bio
12,50
Prijs per stuk
Voorraad:1

Productomschrijving

Jojoba jasmijn - 10 ml Oshadi - bio 
Jasmijnolie wordt gewaardeerd om haar zoetbloemige exotische geur. Als antidepressivum verheft ze ons gemoed en verdrijft angsten. Ze nodigt ons uit contact te maken met onze eigenwaarde en onze vrouwelijke sensualiteit. Ze reguleert de vrouwelijke hormoonhuishouding. Jasmijnolie werkt huidversterkend en kan ingezet worden bij zowel een droge als bij een vette huid.

Toepassingen:
* Als zacht parfum of als helende geur ter ondersteuning bij emotionele angsten en depressieve stemmingen, ook inzetbaar bij postnatale depressie.1 druppel naar behoefte meermaals per dag inmasseren op de binnenzijde van de polsen en/of de hartchakra

* Als inwrijfolie ter voorkoming en verzorging van striae.
10ml Jojoba Jasmijn + 40ml rozenbottelolie (Rosa canina of Rosa rubiginosa): 2x daags lokaal inmasseren.
Opgelet: niet gebruiken tijdens de zwangerschap!!

* Voor een fijn geurende sensuele massageolie kan 10ml Jojoba Jasmijn aangelengd worden met 40ml amandelolie of andere draagoliën.

* Als gelaatsolie hydrateert Jojoba Jasmijn de droge en rijpere huid. De etherische olie van jasmijn reguleert de vrouwelijke hormoonhuishouding en brengt zo de huid in evenwicht. Haar antiseptische           kwaliteiten werken ondersteunend bij acné en een té vette huid.
’s morgens en ’s avonds 5 tot 10 druppels even verwarmen tussen de vingers alvorens in te strijken op de gereinigde en getonifieerde huid van gelaat en hals.
Voor het extra hydrateren van de huid wordt aanbevolen om, voorafgaand aan de voedende gelaatsolie Jojoba Jasmijn, een Oshadhi gelaatslotion aan te brengen.
Tip voor een gevoelige huid of voor het gebruik als massageolie voor het gelaat kan deze 3% oplossing nog verdund worden door het toevoegen van extra jojoba olie of een andere geschikte draagolie voor het gelaat. Bijvoorbeeld: 10ml Jojoba Jasmijn + 20ml extra draagolie.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving