Oleocaps 2 - Intestinale gezondheid verkoopdatum 12/23 - tenminste nog 9 maanden houdbaar

Oleocaps 2 - Intestinale gezondheid  verkoopdatum 12/23 - tenminste nog 9 maanden houdbaar
18,15 incl. btw
14,95
Prijs per stuk
Voorraad:2
Standaard levertijd 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Oleocaps 2 - Intestinale gezondheid: voor een optimaal darmcomfort.

Darmproblemen, iedereen heeft wel eens te maken gehad met deze onaangename ervaring: na het eten van verdacht voedsel of tijdens een verblijf in een minder hygiënische omgeving. Ze zorgen altijd voor ongemak.
Dankzij de synergie van essentiële oliën van Wilde Marjolein, Chinese Kaneel, Pepermunt en Citroen met hun darmtropisme, bieden Oléocaps+ 2 BIO ondersteuning om deze kwetsbare periode door te komen en om het evenwicht van de darmen te herstellen.

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*:Oregano, Chinese kaneelboom, Citrœn, Pepermunt + 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Gebruiksaanwijzing:
Inslikken met een beetje water. 
1 capsule voor of tijdens de maaltijd 3 keer per dag gedurende 7 dagen.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.

 

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving