Oleocaps 5 - synergie essentiële olie menstruatiecyclus - verkoopdatum 12/23 - tenminste 9 maanden langer houdbaar

Oleocaps 5 - synergie essentiële olie menstruatiecyclus - verkoopdatum 12/23 - tenminste 9 maanden langer houdbaar
18,15 incl. btw
12,75
Prijs per stuk
Voorraad:4
Standaard levertijd 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Oleocaps 4 - Immuunsysteem: om de natuurlijke weerstand te verhogen 

Onze gezondheid is voor een belangrijk gedeelte afhankelijk van de optimale werking van onze natuurlijke afweersystemen tegen allerhande aanvallen. Een goed afweersysteem beschermt ons tegen heel wat gezondheidsrisico's (verkoudheid, verstopte neus, schorre keel, koortslip...). Dankzij de essentiële oliën van Bonenkruid, Eucalyptus Radiata, Kruidnagel, Gember en Citroen, zijn de Oléocaps+ 4 BIO capsules speciaal bestemd om het lichaam te ondersteunen bij het versterken van het natuurlijke afweermechanisme tegen aanvallen.

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*:Eucalyptus radiata, Citroen, Gember, Kruidnagel, Bergbonenkruid + 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Gebruiksaanwijzing:
Inslikken met een beetje water. 
1 à 3 capsules per dag bij de maaltijd gedurende de gevoelige periode.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving