Oleocaps 5 - synergie essentiële olie menstruatiecyclus - verkoopdatum 12/23 - minsten 9 maanden langer

Oleocaps 5 - synergie essentiële olie menstruatiecyclus - verkoopdatum 12/23 - minsten 9 maanden langer
18,15 incl. btw
12,75
Prijs per stuk
Voorraad:4
Standaard levertijd 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Oleocaps 5 - Menstruatiecyclus: Om mentaal en fysiek in evenwicht te blijven voor en tijdens de maandstonden

Elke vrouw heeft soms last van ongemakken als gevolg van de menstruele cyclus: krampen, misselijkheid, lichtgeraaktheid, stemmingswisselingen...; deze onaangenaamheden kunnen soms grote gevolgen hebben voor vrouwen en hun dagelijkse bezigheden in de weg staan. De essentiële oliën van Lavendel, Venkel, Kardemom, Gember, Pepermunt, Citroengras en Eucalyptus Globulus in de Oléocaps+ 5 BIO capsules verzachten onaangename buikkrampen en zorgen voor een mentaal evenwicht tijdens en vóór de menstruatie.

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*:Venkel, Echte Lavendel, Kardemom, Gember, Lemongrass, Eucalyptus globulus, Pepermunt + 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Gebruiksaanwijzing:
Inslikken met een beetje water.
 1 à 3 capsules per dag tijdens de maaltijd, 10 dagen voor en gedurende de gevoelige periode.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving