Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Tijm satureja - Thymus satureioides - 10 ml
Tijm satureja - Thymus satureioides - 10 ml
PROMO nog 2 stuks aan 12,40 (06/2022) Nadien gewone prijs
€ 13,40
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Aromatische moleculen: Borneol, thymol, carvacrol 
Gedistilleerd deel: bloeiende top 

Saturejatijm is afkomstig uit Noord-Afrika en groeit in steenachtige droge bodems. Tijm is het voorbeeld van een plantensoort die het nut van chemotypes weergeeft. Er bestaan verschillende chemische soorten tijm waarvan de chemische samenstelling van de essentiële olie verschilt naargelang de biotoop waarin de tijm zich bevindt. De factoren die de samenstelling en dus de therapeutische werking beïnvloeden, zijn : het aantal uren zonneschijn, de hoogte, de soort bodem, de zuiverheid van de lucht …

Tips & advies:

Massage bij pijnlijke, stijve, vermoeide spieren en gewrichten: 2 druppels CGEO Saturejatijm + 2 druppels CGEO Wintergreen verdund in 10 druppels Abrikozenpitolie.

Voorzorgsmaatregelen:

• Huidirritatie mogelijk (dermocaustisch) bij onvermengd gebruik. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies